+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com
„Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent”
Hermész Triszmegisztosz

Programok

Aktuális programok

2016.09.27. kedd
Őszi ANAMÉ Roadshow Pécsett
* 2016. szeptember 27-én, kedden 18.30-20.30-ig Anaméval ismét találkozhatsz személyesen! Anamé meditáció és kérdések és válaszok mellett természetesen lesz energiagyakorlat és zene Gáborral és Olivérrel is. * 2016. szeptember 28-án, szerdán 18.30-tól 20.30-ig Gáborral és Olivérrel 120 perc extra gyakorlás! Egy fergeteges, érzelmeket, energiákat felkavaró erős, de mégis támogató gyakorlás energia- és meditatív gyakorlatokkal és persze zenével két órában.
Tovább a programhoz »

Archív programok

2015.11.18. szerda
SZÍVVEL-LÉLEKKEL - szeretet és a hit ere...
"Életem szolgálat. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket. Teremtőtől kapott hittel, krisztusi szeretet jegyében gyógyítani. Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataimat, tudásomat kívánom ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Gyógyítani szívvel-lélekkel. Szívet-lelket-testet. Az EGY-etemes embert." Prof. Dr. Papp Lajos
Tovább a programhoz »

Partner programok

2016.10.14. péntek
Ébreszd fel a belső harcost! - tanfolyam...
„A vas tele van szennyeződésekkel, amelyek törékennyé teszik, de a kovácsolás során acéllá válik és borotvaéles kard lesz belőle. Az ember ugyanígy fejlődik." /Uesiba Morihei/ A harcos lehet férfi és nő is egyaránt! Harcosnak lenni nem azt jelenti, hogy harcolunk valaki más ellen. A harcos szellemiség abban nyilvánul meg, hogy az egyén önmaga tökéletesítésére törekszik, le akarja győzni a belső gyengeségeit. Célja az "erkölcsi tisztaság és az igazság ösvényének járása", melyek elérése és fenntartása egy állandó belső munka árán valósulhat meg.
Tovább a programhoz »

Írások

2016.06.28. kedd
EVERNESS Fesztivál - 2016. július 28. -...
"Az Everness Fesztivál: a tudatos jelenlét öt napja, amely során megalkotjuk a világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk. Az Everness Fesztivál a tapasztalások ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba."
Tovább »
2016.05.24. kedd
Filmajánló - Isten Jánosa (John of God)
João Teixeira de Faria (vagy João de Deus, „John of God”, „Isten Jánosa””), (1942. június 24. -) brazíliai orvos, médium. Brazília Goiás dél-nyugati részén Abadiânia nevű helyen tevékenykedik.
Tovább »
2016.04.29. péntek
Cikkajánló - Hogyan élhetjük meg a nőisé...
A Pécsi Kulturális Központban péntek este a nőiség és a gyökereinkhez való visszatérés témájában megrendezett estre várják az érdeklődőket. A szakrális nő című esemény kapcsán a szervező, Szalóki Virág válaszolt a kérdéseinkre.
Tovább »