+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com
„Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent”
Hermész Triszmegisztosz

Programok

Aktuális programok

2016.08.06. szombat
ANAMÉ Csakra program Pécsett - Nyári kur...
"A nagy érdeklődésre való tekintettel és azért a lelkesedésért, amit azóta is tapasztalunk azoktól, akik részt vettek az Anamé roadshow keretében tartott gyakorláson, úgy határoztunk, hogy az Anamé Program visszatér egy három alkalmas, egyenként kétszer három órás gyakorlással Pécsre... A kurzus mostani, harmadik alkalma segít abban, hogy minden fájó és negatív érzelem kitisztuljon az emlékeidből és emberi kapcsolataidból. Ezzel megtapasztalhatod azt az üres és tiszta teret, amelyben nincsen semmi más, csak a tiszta szeretet."
Tovább a programhoz »

Archív programok

2015.11.18. szerda
SZÍVVEL-LÉLEKKEL - szeretet és a hit ere...
"Életem szolgálat. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket. Teremtőtől kapott hittel, krisztusi szeretet jegyében gyógyítani. Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataimat, tudásomat kívánom ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Gyógyítani szívvel-lélekkel. Szívet-lelket-testet. Az EGY-etemes embert." Prof. Dr. Papp Lajos
Tovább a programhoz »

Partner programok

2016.06.28. kedd
INTEGRÁL AKADÉMIA AZ EVERNESS FESZTIVÁLO...
Az Integrál Akadémia 2016. június 28-tól 2016. július 3-ig 2 helyszínen képviselteti magát az Everness Fesztiválon. Az intézmény hazánk és Európa első szisztematikus integrál szemléletű képzőhelye, mely nemzetközi szinten ismert. A képzés ötvözi a felsőoktatási tudásszintet, a professzionális pszichológiai kultúrát, az önfejlesztő-terápiás világot és a meditatív spiritualitást.
Tovább a programhoz »

Írások

2016.06.28. kedd
EVERNESS Fesztivál - 2016. július 28. -...
"Az Everness Fesztivál: a tudatos jelenlét öt napja, amely során megalkotjuk a világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk. Az Everness Fesztivál a tapasztalások ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba."
Tovább »
2016.05.24. kedd
Filmajánló - Isten Jánosa (John of God)
João Teixeira de Faria (vagy João de Deus, „John of God”, „Isten Jánosa””), (1942. június 24. -) brazíliai orvos, médium. Brazília Goiás dél-nyugati részén Abadiânia nevű helyen tevékenykedik.
Tovább »
2016.04.29. péntek
Cikkajánló - Hogyan élhetjük meg a nőisé...
A Pécsi Kulturális Központban péntek este a nőiség és a gyökereinkhez való visszatérés témájában megrendezett estre várják az érdeklődőket. A szakrális nő című esemény kapcsán a szervező, Szalóki Virág válaszolt a kérdéseinkre.
Tovább »