+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

2018. július 16-án, hétfőn 10 milliószoros teremtő-nap!!!

2018.07.16. hétfő 00:00 - 2018.07.16. hétfő 23:59
"Ilyenkor jó összegyűlni, mert csoportban az energiák összeadódnak. Az egymást segítő, tanító, szeretetteljes embercsoportok különösen nagy támogatást élveznek ezekben az időkben, mert ők horgonyozzák le és működtetik az új energiákat a Földön, lére hozva ezzel a változást. A tibeti hagyományok szerint ebben az évben 4 olyan nagy Buddha nap van, amely különleges hatása miatt figyelemre méltó a nyugati ember számára is. Az ima, a meditáció napjai ezek (persze a többi is, de ezek valóban kivételes napok)!

Ilyenkor az univerzum közvetlenebb kapcsolatban van a földdel.
Ezeken a napokon minden teremtés, így a gondolatok is 10 milliószoros erővel hatnak.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket!!!

A pozitív teremtő energiák és a negatív teremtő energiák éppúgy felerősödnek, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre minden nap, de ezeken a napokon különösen!
Ilyenkor (és persze máskor is) csak jót és szépet: jó egészséget, boldogságot, békét, gazdagságot lehet, és kell kívánni másnak is - így magad is azt kapod - hiszen a kívánságok mindig visszahatnak a küldőjére!!!

A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lásd a Világbékét ünnepelni!

Az előtte és az utána való napok is fontosak a gondolatok, cselekedetek szempontjából.
Csak pozitívan, pozitívat!!!

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon!"