+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com
„Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent”
Hermész Triszmegisztosz

Programok

Aktuális programok

2017.10.25. szerda
Balogh Béla A TEREMTÉS TITKAI, ÉS A TERE...
“Akár tudunk róla, akár nem, mindannyian megteremtjük saját világunkat. Ennek legnyilvánvalóbb bizonyítéka az, hogy - bár nincs két ember, aki a világot teljesen egyformán érzékelné és látná - kivétel nélkül mindenki meg van győződve a maga igazáról. Teremtő potenciálunkat tudattalanul, ebből kifolyólag rosszul használjuk. Pedig lehetne tudatosan és jól is. Ha szeretnél változtatni családi, párkapcsolati, egészségi, munkahelyi, anyagi állapotodon, megteheted. Teremtő erővel rendelkezel, és rendelkezésedre áll egy hatékony eszköz: a magyar nyelv. Ismerd meg az alapokat, és kezdj hozzá. Azzal az erővel, amivel megteremtetted azt a világot magad körül, amely nem igazán tetszik, újrateremtheted olyanná, amelyben örömöd leled.”
Tovább a programhoz »

Archív programok

2015.11.18. szerda
SZÍVVEL-LÉLEKKEL - szeretet és a hit ere...
"Életem szolgálat. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket. Teremtőtől kapott hittel, krisztusi szeretet jegyében gyógyítani. Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataimat, tudásomat kívánom ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Gyógyítani szívvel-lélekkel. Szívet-lelket-testet. Az EGY-etemes embert." Prof. Dr. Papp Lajos
Tovább a programhoz »

Partner programok

2017.10.20. péntek
Dr. Dorjee Rapten Arya tibeti orvos Pécs...
Tovább a programhoz »

Írások

2016.06.28. kedd
EVERNESS Fesztivál - 2016. július 28. -...
"Az Everness Fesztivál: a tudatos jelenlét öt napja, amely során megalkotjuk a világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk. Az Everness Fesztivál a tapasztalások ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba."
Tovább »
2016.05.24. kedd
Filmajánló - Isten Jánosa (John of God)
João Teixeira de Faria (vagy João de Deus, „John of God”, „Isten Jánosa””), (1942. június 24. -) brazíliai orvos, médium. Brazília Goiás dél-nyugati részén Abadiânia nevű helyen tevékenykedik.
Tovább »
2016.04.29. péntek
Cikkajánló - Hogyan élhetjük meg a nőisé...
A Pécsi Kulturális Központban péntek este a nőiség és a gyökereinkhez való visszatérés témájában megrendezett estre várják az érdeklődőket. A szakrális nő című esemény kapcsán a szervező, Szalóki Virág válaszolt a kérdéseinkre.
Tovább »