+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

A légzés gyógyító ereje - tanfolyam

2020.02.15. szombat 10:00
Az ember úgy gondol a légzésére általában, hogy az övé jó. Az emberek 95 %-ának NEM, sajnos. Ez a legnélkülözhetetlenebb anyagcsere folyamatunk (próbált már 2 percig légzés nélkül lenni? :) ), mégis alig törődünk vele, miközben a napi levegő 'adagunk' kb. 15 kg!!! Tanfolyamomon ismertetem és be is gyakoroljuk azokat a módszereket, melyekkel elérhető és fenn is tartható az egészséges légzés (orron keresztüli, hasi, kismértékű).

Ha szeretné ellenőrizni, hogy Ön a szerencsés 5 %-ban van-e, akkor végezze el a következő vizsgálatot: Ha 2-3 perc pihenés után egy átlagos KILÉGZÉST KÖVETŐEN, orrát és száját zárva tartva, 35 mp alatt nem lesz még kicsi légszomja sem, akkor Ön a szerencsés 5 %-hoz tartozik, nem kell légzésével foglalkoznia és nagy valószínűséggel sejt szinten kellően jó az oxigénellátottsága.
Jöjjön el, gyere el erre a tanfolyamra módszereket tanulni, miként tehet szert tenni kellő mennyiségű és minőségű energiája sejt szinten és energetikai szinteken is. Fizikailag sejt szinten javulni fog az oxigénellátottság, amitől egyszerűen nagyobb lesz a vitalitás, és megtanulhatja az energialégzés alapjait is. A légzés gyógyító ereje c. könyv szerzője elmondja, megtanítja, miként lehet egészséges a légzése, legnélkülözhetetlenebb anyagcsere folyamata a Buteyko módszer továbbfejlesztett technikáival.
Különösen hasznos asztma, nehézlégzés, COPD, magas vérnyomás, inzulinrezisztencia, 2-es tipusú cukorbetegség, apnoe, krónikus fáradtság, stressz, pánikbetegség, pajzsmirigy problémák esetén, de még sportolóknak is nagyon ajánlott teljesítményük fokozása érdekében.


Időpont, helyszín:

2020. február 15.10.00

Hatha jóga Pécs Apáca utca 3., Pécs, 7621


Továbbiak: http://barnamiklos.hu/index.php/legzesterapia
Díja: 12.000 Ft/fő


Jelentkezés: Barna Miklós 20/222-7697, barnamiklos999@gmail.com vagy privátban.