+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

ANAMÉ Csakra program Pécsett - Nyári kurzus 3/2

2016.07.16. szombat 10:00 - 2016.07.16. szombat 17:00
A Felső Csakrák Tisztítása és Töltése a következő állomásunk! Érezted már azt, hogy amit csinálsz az nem az igazi hivatásod? Azt, hogy túlságosan is sok gondolat pörög a fejedben, annyira, hogy néha elaludni is nehéz tőlük? Azt, hogy egyedül érzed magad, mintha az életed egy véget nem érő mókuskerék lenne? Ezen változtassunk!!!

A koronacsakra szintjén pedig megérezheted az egység érzését és azt, hogy mindig, minden körülmények között szeretve vagy.A harmadik szem szintjén megtalálod azt a belső vezérfonalat, ami mint egy világítótorony vezeti életedet.
Miután kitisztítottuk a felső csakrákat, energiával töltjük fel őket. Ennek hatására a torokcsakra szintjén megtalálhatod az igazi hivatásodat és nem kell többé kompromisszumokat kötnöd...


Speciális nyári csakra kurzus három alkalommal.

Második alkalom:

Felső csakrák tisztítása és töltése

2016. július 16. szombaton 10.00-17.00 óráig.


Felső csakrák tisztítása

Érezted már azt, hogy amit csinálsz az nem az igazi hivatásod? Azt, hogy túlságosan is sok gondolat pörög a fejedben, annyira, hogy néha elaludni is nehéz tőlük? Azt, hogy egyedül érzed magad, mintha az életed egy véget nem érő mókuskerék lenne? Ezek a témák a torokcsakrához, a harmadik szemhez és a koronacsakrához kapcsolódnak. Ha tisztítod a felső csakrákat, akkor kitisztítod ezekről az életterületekről a fájdalmas emlékeket, negatív mintákat és az elakadásokat.

Az “Felső csakrák tisztítása” kurzusunk segít abban, hogy végre letehesd ezeket a terheket és szabadon fellélegezhess!

Időpont: július 16. szombat, 10.00-13.00 óráig

A gyakorlást vezeti: Riz Olivér – Anamé Program oktató

Jelentkezés, további információ:

http://anameprogram.com/hu/foglalkozasok.gshtml#tab-03Felső csakrák töltése

Miután kitisztítottuk ezeket a csakrákat, energiával töltjük fel őket. Ennek hatására a torokcsakra szintjén megtalálhatod az igazi hivatásodat és nem kell többé kompromisszumokat kötnöd. A harmadik szem szintjén megtalálod azt a belső vezérfonalat, ami mint egy világítótorony vezeti életedet. A koronacsakra szintjén pedig  megérezheted az egység érzését és azt, hogy mindig, minden körülmények között szeretve vagy.

Időpont: július 16. szombat, 14.00-17.00 óráig

A gyakorlást vezeti: Riz Olivér – Anamé Program oktató           

Jelentkezés, további információ:

http://anameprogram.com/hu/foglalkozasok.gshtml#tab-03


KÉRJÜK, HOGY HOZZ MAGADDAL MATRACOT ÉS/VAGY POKRÓCOT ÉS EGY TENISZLABDÁT!


Helyszín: Pécsi Kulturális Központ (7633 Pécs, dr. Veress Endre utca 6.)


A kurzusok egyenként, azaz három óra egyben: 12.000 Ft.
Amennyiben egy teljes napon részt veszel, azaz a tisztításon és az energetizáláson is, akkor a 6 óra ára 20.000 Ft (ez a lehetőség a jelentkezéskor opcionálisan választható).


 Mindhárom alkalommal csak egy óra szünetet tartunk a két gyakorlás között. Javasoljuk, hogy a hatékonyabb tisztítás és energetizálás érdekében ezen a napon ne fogyassz nehezebb ételt, azaz húst, tojást, tejterméket és főtt ételt sem.
Javasoljuk, hogy inkább nyers és vegán ételt vegyél magadhoz.


Ezt hozhatod otthonról is, vagy külön ezekre az alkalmakra rendelhetsz ilyen ebédet az alábbi opcióval:

A főétel (összesen: 35 dkg):

- Cukkini spagetti, bolognai szósszal

- Petrezselymes répafőzelék, lencsefasírttal

Desszert:

- Ludláb torta

Ennek a teljes ára kiszállítással és evőeszközzel: 1.590 Ft – az ebéd árát a kurzus ára nem tartalmazza, ez külön fizetendő.

Amennyiben szeretnél ilyen ebédet, akkor kérjük, hogy az naturetelbar@gmail.com email címre küldd el a megrendelésed legkésőbb a gyakorlást megelőző csütörtök délig. 

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és az ajánlatot a Natur Ételbárnak!