+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Anamé PÉCSETT !!! :) - Komplex gyakorlás az Aname Frequencyre

2017.05.20. szombat 16:00
Komplex gyakorlás Anamé Frequencyre Anamével, Gáborral és Olivérrel Erőtér - energiagyakorlatok – koncentrációs gyakorlatok – kérdezz-felelek Anaméval – binaurális ütemek – gyógyító melódiák – harmonizáló frekvenciák Új, komplexebb, még erősebb programmal érkezünk hozzátok! Ha már gyakoroltál velünk, gyere és próbáld ki a gyakorlás ezen új módját. Ha pedig még nem voltál, itt a legjobb alkalom, hogy lendületet adj a gyógyulásodnak, fejlődésednek! :)

Mi is az az Az Anamé Frequency?

Nem más, mint egy olyan módszer, mely a mai modern technológiát, az ősi szellemi és spirituális tudást, és a világunkat előrelendítő Anamé energiát kombinálva képes a lehető legerősebb, legdirektebb és leghatékonyabb módon hatni testünkre, lelkünkre, szellemi fejlődésünkre, hangok és rezgések által.


Az erről szóló tanulmányunk ingyenesen elérhető az alábbi linken: https://drive.google.com/file/d/0B1PFbcPdv9sOTU9vOTRxVjEtLTA/view


Akkor is gyakorolhatsz velünk, ha teljesen kezdő vagy.

Kérjük, hogy matracot és/vagy pokrócot, plusz egy tenisz labdát hozz magaddal a gyakorlásra! Az öltözék kényelmes póló, és laza, rugalmas nadrág, illetve egy vékony pulóvert is érdemes hozni. A gyakorlatokat cipő nélkül végezzük.

Javasoljuk, hogy a hatékonyabb tisztítás és energetizálás érdekében ezen a napon ne fogyassz nehezebb ételt, azaz húst, tojást, tejterméket és főtt ételt sem. Javasoljuk, hogy inkább nyers és vegán ételt vegyél magadhoz.


Várunk sok szeretettel! <3


Időpont, helyszín:

2017. május 20-án, szombaton 16.00-tól 19.00-ig

Egyetemi  Sportcsarnok (PTE Sportcsarnok, Pécs, Ifjúság út 6.)


Kérjük, hozz magaddal jógamatracot és/vagy takarót, teniszlabdát!


További információ, regisztráció:

http://anameprogram.com/hu/komplex-gyakorlas-az-aname-frequencyre.12933.ehtml