+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Anamé Program roadshow extra - Pécs

2018.01.13. szombat 10:00 - 2018.01.13. szombat 17:00
Sziasztok! :) Gyere és gyakorolj Zolival 2x3 órában, azért hogy közelebb kerülj ahhoz aki valójában vagy. Szívből tudj kapcsolódni önmagadhoz és embertársaidhoz! Gyertek, nagyon jó lesz!

✨Bocsáss meg magadnak és másoknak! 

Ha a megbocsátás nem fejben meghozott döntés, hanem a gyakorlatban, a szívedben születik meg, akkor hirtelen igazivá válik, és elhozza a szív békéjét. Ezen a gyakorláson lehetőséged lesz elengedni a szíveden hordott neheztelést, megbántottságot, régi sérüléseket, így felszabadítva és megtisztítva a nehéz emberi kapcsolataidat, amik annyi fájdalmat okoztak már Neked.

Emeljük meg ezeket az emlékeket, hogy fényesebben és könnyebben folytathasd az utad! Szíved így ellazul, és tisztán, erősen, őszinte szeretettel telve ragyog.

Bejelentkezés és további részletek:
https://www.anameprogram.com/esemeny-reszletek/17631

✨Szeresd magad és másokat! 

Nem véletlenül ismételjük számtalanszor a Lélek félévnek ezt a közös mantráját. Talán már Te is érzed, hogy a saját boldogságod szempontjából kulcsfontosságú a tiszta, szeretetteljes szív.

Ha megszületik benned a saját lényed őszinte elfogadása, és be tudod engedni magad a szívedbe, az fénycsóvaként sugárzik majd a külvilágba is, és ez a fény mindenhonnan vissza fog tükröződni rád. Ezáltal megtudhatod, milyen valóban szívtől szívig találkozni.

Gyakoroljunk együtt azért, hogy egységbe kerülj önmagaddal, megérezd, hogy valójában mind egyek vagyunk, és meglásd végre, mennyire csodálatos része vagy ennek az Egységnek!

Bejelentkezés és további részletek: 
https://www.anameprogram.com/esemeny-reszletek/17632

Szeretettel vár téged, 
Az Anamé csapat