+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Barna Berni: Összetört férfiak. Összetört nők. Játszmák a párkapcsolatokban

2019.04.10. szerda 18:00
Barna Berni író 2010-ben létrehoztam a Meggy és Jazz című blogot, amely az ízek, az irodalom és a zene fúziója. 2011-ben elnyertem az Ulpius kiadó szépirodalmi díját és több helyen is publikáltam. 2016-ban jelent meg a The One- A könyv című könyvem. Amely a Világ legnagyobb Mestereivel való találkozásomat és a bejárt utamat rögzíti. 2018-ban megjelent A férfi-nő mítosz. Rómeó megöli Júliátcímű könyvem, az emberi kapcsolódások egy újfajta megközelítéséről. Jelenleg rendszeresen publikálok a Stylemagazin-on, előadásokat, egyéni és csoportos terápiákat tartok. És dolgozom a harmadik könyvemen. Az első könyvem a The One pedig az amerikai megjelenésére vár.

2019. április 10-én, szerdán 18.00 órakor
a Pécsi Kulturális Központban

Belépőjegy: 1000 Ft

Az előadásom címe:
Összetört férfiak. Összetört nők. Játszmák a párkapcsolatokban.

Életünk középpontjában a szerelem áll, no meg a vágyak. Ez így is marad egészen addig, míg nem szállunk ki tudatosan a drámánkból, és kezdünk el egy másfajta kapcsolatban élni. Látszólag ez lehetetlen. Látszólag áldozatok vagyunk, mint egy antik tragédiában, tehetetlenek a végzettel szemben. Rómeó megöli Júliát? Júlia megöli Rómeót? Vajon mikor döntenek úgy, hogy kilépnek a játékból és egy új darabot kezdenek?

Legújabb könyvemben utánajárok emberi kapcsolataink sokrétűségének, drámáinak, szerepeinek. Fontosnak érezem, hogy nőként férfiakat szólaltassak meg a témával kapcsolatban. Így váltak a kötet fontos részeivé a szakterületükön is kiváló férfiak, úgy mint dr. Hadas Miklós, Kiss Balázs Kunó, Bedő Imre, Feldmár András és Klein Dávid.