+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Búcsúturné Anaméval – Pécs

2018.06.16. szombat 10:00
Hála nektek, az Anamé Program robbanásszerűen terjed a világban, ezért Anamé és Gábor Los Angelesbe költözik, hogy ott nyissák meg a 3. Anamé Központot! Természetesen közben Magyarországon is változatlanul veletek leszünk, egy ideig azonban ez lesz az utolsó gyakorolás, amelyet maga Anamé tart a városotokban. Ezért különleges programmal készülünk: két olyan, szorosan összefüggő kurzussal, amelyek teljes egészében a jelenlevők energetikai állapotához illeszkednek. Mind a 2x3 órában csak olyan gyakorlatokat végzünk majd, melyek a legjobban segítenek benneteket.

június 16. szombat 10.00-13.00, 13.30-16.30

PKK Apáczai Művelődési Ház - Sportcsarnok (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1/G.)


https://anameprogram.com/extra-foglalkozasok Bejelentkezés:


 

Vidéki búcsúturné Anaméval


Napi menetrend:

1. kurzus: A kurzus első felében egyik oktatónk vezeti ezt a gyakorlást, külön a számotokra összeállított gyakorlatsorral. A kurzus második felében Anamé tart a témához illő meditációt, végül pedig egy közös beszélgetés keretein belül válaszol a kérdéseitekre.

30 perces szünet: Kristálydiagnózis. Anamé segít személyre szabottan kiválasztani azokat a kristályokat, amik aktuális állapotodban a legnagyobb támogatást jelentik számodra, és a leginkább felgyorsítják a fejlődésed. A helyszínen meg is tudod majd vásárolni ezeket.

2. kurzus: A kurzus első felében Anamé tart a témához illő meditációt, végül pedig egy közös beszélgetés keretein belül válaszol a kérdéseitekre. A kurzus második felében az oktatónk vezeti ezt a gyakorlást, külön a számotokra összeállított gyakorlatsorral.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy kérdéseiteket a kurzusok részét képező kérdezz-felelek keretein belül tudjátok feltenni, a szünetben, a kristálydiagnózis alatt és a kurzusok után nem.


A változtatás jogát fenntartjuk!


*************************************************************

Tudnivalók a kristálydiagnózisról

A kristálydiagnózis nem csupán információt jelent, hanem valós segítség a fejlődéshez.

Annak érdekében, hogy támogassuk azokat, akik ezt a módot is szeretnék kihasználni a fejlődésük meggyorsításához, és mindenkire jusson idő, aki a számára legmegfelelőbb kristályokat szeretné megvásárolni, a kristálydiagnózisnak a következő a módja:

A kristálydiagnózis csak azoknak szól, akik a helyszínen szeretnének energetizált kristályt vásárolni. A kristálydiagnózisra tetszőleges mennyiségű, de minimum 1 db karkötő vagy 2 db marokkő vásárlása esetén van lehetőség, ezeket a kristálydiagnózis előtt előre kérjük kifizetni. A kristálydiagnózisra a kapott blokk bemutatásával van lehetőség Anaménál. Anamé a blokkra írja, hogy személyre szabottan milyen kristályokat javasol. A kristálydiagnózis után a választott kristályok a blokk bemutatásával vehetők át a pénztárnál.

Javaslatunk: A sorbanállás minimalizálása érdekében az első kurzusra érkezőknek célszerű a kristályokat reggel, a belépőjeggyel együtt kifizetni.

*************************************************************

Általános tudnivalók

Kérjük, hogy matracot és/vagy pokrócot, plusz egy tenisz labdát hozz magaddal a gyakorlásra! Az öltözék kényelmes póló és laza, rugalmas nadrág, illetve egy vékony pulóvert is érdemes hozni. A gyakorlatokat cipő nélkül végezzük.

Javasoljuk, hogy a hatékonyabb tisztítás és energetizálás érdekében ezen a napon ne fogyassz nehezebb ételt, azaz húst, tojást, tejterméket és főtt ételt sem. Javasoljuk, hogy inkább nyers és vegán ételt vegyél magadhoz.

KEDVEZMÉNY: Amennyiben mindkét kurzusunkon részt veszel ezen a napon, úgy a két kurzus ára együttesen csak 25.000 Ft.

Várunk sok szeretettel!Az Anamé Csapat