+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Induló FLOWers Női önismereti, művészetterápiás csoport

2018.04.11. szerda 17:30
Az önismereti csoport célja, hogy védett közegben zajló alkotó művészetterápiás folyamatban nyíltan kifejezhesd azon életterületeidet is, melyeken változtatni szeretnél. A változás a megértéssel és elfogadással kezdődik. A csoporttér megtartó figyelme ebben segít Neked.

Olyan nők jelentkezését várom életkortól függetlenül; akik szeretnék megérteni működésüket és javítani a kapcsolataikon, akik vágynak nőiségük megélésére és szeretnének közelebb kerülni a valódi önmagukhoz.

A foglalkozásokon való részvételhez nem szükséges kézügyesség és semmilyen művészetben való jártasság (képzőművészet, zene, irodalom, mozgás).


Időtartam, helyszín:

Pécsett, 2018. áprilisától, tervezetten 6-10 alkalommal, kéthetente szerdánként 17.30-20.30


Művészetterápiás csoportvezető: Szalóki Virág

Jelentkezésedet a muveszetterapia@ezotthon.hu címre várom.




„Ajánlom mindazoknak a csoportot, akik kreativitást, különböző technikákat felhasználva szeretnének kicsit másképp is magukkal foglalkozni… Elfogadóan, ránk figyelve, jól vezetted a csoportot. Ez nagyon fontos.”

Szeretettel, Angi


„Köszönöm és hálás vagyok az együtt töltött órákért! Jól éreztem magam, úgy érzem valaminek az előszobájába léptem! Új ajtókat, utakat nyitott meg előttem az, ami a csoportban eddig történt, és szívesen folytatnám a megkezdett munkát! Úgy érzem, nagyon támogató volt a jelenléted, s hagytál bennünket kibontakozni!”

Köszönöm neked! Gabi


„Köszönöm szépen hogy része mehettem a csoportnak! Nagyon jó kikapcsolódás, és felismerés volt számomra. Figyelni magamban a változást, az elmélyülést, és az alkotást. Néha magamat is megleptem!” 

Köszönöm! Zsuzsi


„Köszönöm szépen Virág, hogy megteremtetted ezt a csoportot. Nagy élmény volt számomra minden alkalom. :) Szívből ajánlom azoknak, akiket érdekel az önismeret és a művészeti ágakon keresztül(is) közelebb szeretnének kerülni önmagukhoz. Mindezt csoportban, jó társaságban, egymást inspirálva és egymástól tanulva játékosan de mégis komolyan. :)”  
Végig kedves, érdeklődő, megértő, figyelő, teret adó voltál, de közben figyeltél a keretekre is...
Én végig egy biztonságos és megértő közegben éreztem magam, ami nagyon hozzásegített, ahhoz, hogy még inkább ki tudjak nyílni. 
És ez még csak a kezdet... Ahogy halad az idő és egyre több tapasztalatot fogsz szerezni. A tudásod már így is nagy és ha ezen az úton szeretnél tovább haladni akkor még több tudásra fogsz szert tenni, amivel önmagadnak és az embereknek is egy nagyon jó dolgot adhatsz. Önmagukat.”

Kívánok sok örömteli tapasztalást! Kriszti


"Nagyon jól éreztem magam a csoportban, és nagyon sokat adott nekem. Sok mindenben segített elmélyülnöm, továbblépnem. De még van mit fejlődnöm… Mikor indul a következő? Szeretnék csatlakozni! :)„

Évi