+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Gyógyító szeretetenergia közvtítése Gyurácz Eszter médium által

2016.11.19. szombat 10:00 - 2016.10.19. szerda 15:00
Gyurácz Eszter a Joao De Deus világhírű transzcendens médium által működtetett Brazíliai Szent Ignác háznak, spirituális központnak a hivatalos Médiuma. Gyurácz Eszter Médium Pécsen 2016. november 19-én, szombaton három meditációban közvetíti a gyógyító szeretet energiát. A szünetekben lehetőség lesz egy személyes kérdést is feltenni neki, hogy választ vagy tanácsot kaphass a Szellemlényektől a problémád megoldásához. Bármilyen nehézség is van az életedben, a gyógyító szeretet energiája elkísérhet a megoldáshoz.

Évente emberek milliói zarándokolnak el a világ különböző országaiból a brazíliai kisvárosba Abadiániába, hogy segítséget kapjanak Joao-tól és a Segítő Entitásoktól/Szellemlényektől fizikai, lelki problémájukra vagy támogatást kapjanak a spirituális útjukon a Szeretettel teli Boldog életük felé.

Nagy örömünkre Gyurácz Eszter vezetésével - Joao de Deus Médium és a Gyógyító Segítő Entitás Dr. Augusto de Almaeda engedélye által - Budapesten idén létrejött a José Penteado Spirituális és Meditációs Központ és így országszerte és a környező országokban lehetőség... nyílt arra, hogy a brazíliai erős, védett, tiszta energiában tisztulhassanak és fejlődhessenek azok, akik hívást éreznek magukban egy ilyen meditációs napra.

Ebből az alkalomból látogat el Gyurácz Eszter Médium Pécsre 2016. november 19-én, szombaton és három meditációban közvetíti a gyógyító szeretet energiáját. Itt a szünetekben lehetőség lesz egy személyes kérdést is feltenni neki, hogy választ vagy tanácsot kaphass a Szellemlényektől a problémád megoldásához. Bármilyen nehézség is van az életedben, a gyógyító szeretet energiája elkísérhet a megoldáshoz.
Nagy Szeretettel várunk!

Időpont:
2016. november 19. 10.00-15.00

Helyszín:
Laterum Hotel, 1. emeleti előadóterem
7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.

A programra előzetes regisztráció szükséges a
30/227-8208-as telefonszámon (du. 17.00-19.00 óra között)
vagy az ezotthon@gmail.com e-mail címen a pontos név és egy elérhető telefonszám megadásával.

A meditációra kérjük, fehér ruhában érkezz. Aznap hús mentes étel fogyasztása javasolt és kérünk Téged hozz magaddal egy üveg mentes ásványvizet is.