+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Integrál szemlélet a mindennapokban - Szalóki Zsolt előadása

2019.06.03. hétfő 18:00
Hogy mi az integrál szemlélet? Egy szintetizáló elmélet- és gyakorlatrendszer, mely keretbe foglal és rendszerbe szervez minden létező megközelítést, elemzést és cselekvési módot az ember és a világ dolgait illetően úgy, hogy az adott téma koherens szemléletére törekszik. Az integrált megközelítés egyfajta metaparadigma, mely segít összehozni már létező paradigmákat. Ennek során a létező paradigmák hálózatszerűen összeállnak egy új, kreatív egésszé. A különböző perspektívák összerendezésével egyre többet tudunk meg az adott dolog, vagy dolgok valóságáról, mely elősegítheti, hogy egyensúlyosabb és jó megoldásokkal feleljünk korunk egyre összetettebb kihívásaira.

Integrál szemlélet a mindennapokban - Szalóki Zsolt integrál pszichológiai tanácsadó interaktív előadása


Ken Wilber, Az Integrál Meditáció című könyvében a szemlélet tanulmányozására, és integrál közösségek létrehozására buzdít:

„Az emberi tudat páratlanul nagyszerű átalakulásának küszöbén állunk. Ez a szökőár kétségtelenül felénk hömpölyög, és várhatóan egy vagy két évtizeden belül, ahogy az integrál szintek elérik a körülbelüli tíz százalékot, elárasztják partjainkat. Azok, akik most magukévá teszik és alkalmazzák az integrál keretrendszert, a szökőár érkezésekor már szörfdeszka kölcsönzőket fognak üzemeltetni, ily módon hozzásegítve másokat ahhoz, hogy meglovagolhassák ezt az új és elképesztő hullámot.”


június 3. hétfő 18.00
Pécsi Kulturális Központ (Pécs, Dr. Veress Endre utca 6.)

Egyedülálló Szülők Klubja - Pécs

Belépő jegy: 500 Ft

További információ: Szalóki Virág 30/227-8208