+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Könyvajánló - Samu Zsolt: Aranylövés az elmének

2016.04.08. péntek 16:00
"Hiszed - nem hiszed? Ha utad van talán nem egyszeri az érintés de talán soha nem leszel ilyen közel önmagad igaz boldog megélésének a lehetőségéhez. Amennyiben szánsz a következőkre néhány pillantást - nem vagy elveszett."

"Persze semmi nem történik ha tovább mégy sem, de az amit itt megérthetsz az Önmagad. Összes eddigi életed, összes tapasztalásod, amit emberként megélhetsz, nos, az fölé lendíthet... annak megértése, integrálása, például, a mindent tudás és, ha az már birtokolt, a minden tevés centrumába, valóságába és az fölé is ha kell, invitállak Én. Hogy ki vagyok én?"

“ÉN TE VAGYOK! többek között Mert a minden és a semmi öntudatát birtoklója - Az Vagyok . Aki van volt és lesz. Ha most sietségedtől hajtva őrültséget gyanítva még is tovább állsz tudd, hogy szívből a lét legmélyebb centrumából integetve - szeretlek, önmagamként ...., hogy mielőtt a rohanó világ minden érdekessége szenzációja és borzalma tovább vinne a legfontosabbat átadjam. Köztünk, az Én énem és a te éned között, nincs lényegbeli különbség. Csupán annyi, hogy én tudatában vagyok annak hogy te nem vagy és nem létezel rajtam kívül. Te viszont őrültségnek tartod ezt a kijelentést. Vagy tévedek? A probléma csak annyiban érint életbe vágóan ha nem vagy boldog és teljes , tehát bárminek hiányát szenveded ,akkor annak okára és annak lehetséges feloldására szeretném ez úton felhívni a figyelmed. Persze ha teljes boldogságban, egészségben és teljességben éled át önmagad, akkor nincs mit tennem, menj- maradva a most - ban örökkön örökké, ahogy való. Neked ajándékom a csend. Ha érted gazdagságom, neked a tökéletesnek, épp elég ez.”

 

Samu Zsolt: Aranylövés az elmének

http://csendules.hu/index.php/aranyloves-konyv