+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Képletelemző Kurzus Pécsen! - Zentai Anna asztrozófussal

2018.10.13. szombat 09:00
"Mint tudjátok, évek óta nem vállalok személyes elemzéseket, születési képlet kielemzését. Ám, mivel óriási lenne az igény erre és folyamatosan kerestek ezzel a kéréssel, így jó ideje gondolkodtam azon, hogyan tudjuk ezt a hiányt úgy megoldani, hogy egy-egy születési képlet elemezve legyen, általam készülve, érdemben, minél többek részére elérhető módon."

"Ebből az ötletből született meg a Képletelemző Kurzus programok elindítása, ami azt jelenti, hogy egy adott napon, egy kisebb csoport számára (alkalmanként véges létszámmal!), lehetőség nyílik a személyes asztroszkóp képletek kielemzésére azoknak, akik ezt igénylik. Ezeken a napokon a teljes napot csak arra szenteljük, hogy a jelen lévők születési képletét elemezzük, együtt dolgozva, közösen haladva, a felmerülő kérdések letisztázásával. Ezzel minden résztvevő megismerkedik saját képletével és kap egy rálátást az asztrozófia rendszerére, a születési képletek értelmezésére.
A képzés célja, hogy aki eddig nem ismerte, vagy nem jól, helytelenül értelmezte, vagy értelmezni sem tudta a saját születési képletét, annak számára megnyíljon ez a tudás.
A képzésen részt vehet bárki, aki szeretne jobban megismerkedni születési képletével, aki még nem vett részt tanfolyamon, vagy aki részt vett a már indított tanfolyamokon. Elsősorban javaslom ezt a képzést azoknak, akik eljutottak addig, hogy az interneten keresztül, vagy különböző asztrológiai szoftverek segítségével felállították már a saját képletüket, csak értelmezni még nem tudják!
A képzés árában a segédanyagok benn foglaltatnak, melyeket a helyszínen minden résztvevő kézhez kap. A nap folyamán szerzett tudásanyag lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők ne csak a saját képletük, de bármely más felállított képlet felé értőbb, tisztább szemmel forduljanak.
A képzésre saját személyes születési képletet kell hozni. Akinek nincs felrajzolva a saját asztroszkópja, az kérheti nálam, külön egyeztetés alapján, hogy elkészítsem a számára. Ennek árát a képzés díja nem tartalmazza, ezt külön kell fizetni."

Az egész napos, intenzív kurzus ára: 20.000 Ft
A részvétel biztosítása 5000 Ft előleg befizetésével történik meg!
Információ és jelentkezés: astro.spirit.szervezes@gmail.com
Kérem a jelentkezőket, figyeljenek arra, hogy a helyek száma véges, érdemes időben jelentkezni!

2018. október 13. szombat 9.00-17.00
Pécsi Kulturális Központ, Belvárosi Közösségi Tér (Pécs, Király u. 9.)


Helyszínnel, szervezéssel kapcsolatos információ:
Szalóki Virág 30/227-8208