+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Ridikül Szalon Pécs: Lelkünk mélyén, avagy azon is túl

2018.02.17. szombat 00:00
Fantasztikus beszélgetést követhettek figyelemmel azok, akik ellátogattak a 19. Ridikül Szalon Pécs legutóbbi rendezvényére. A február 17-én megtartott eseményen a parapszichológia egyes ágaival foglalkoztak a vendégek. Lelkünk mélyén, avagy azon is túl – ez volt a címe a Ridikül Szalon Pécs szombati programjának. A beszélgetés révén az érdeklődők megismerhették többek között a parapszichológia határtudományait, és azokat a technikákat, amelyeket ma már egyre többen használnak felépülésre, megoldásra és feloldásra.

A Ridikül Szalon Pécs beszélgetésén a résztvevők elemezték a parapszichológia különböző ágait, az érdeklődők megismerhették a határtudományokat, és azokat a technikákat, amelyeket ma már egyre többen használnak felépülésre, átjutásra, megoldásra és feloldásra. Mindemellett beszéltek, beszélgettek a csoportterápiákról, az alkotás erejéről, a művészetterápia ágairól, és természetesen rólunk, emberekről. „Fantasztikus beszélgetésen” vettek részt az érdeklődők, amely során mindenki „emelkedett” – olvasható az esemény oldalán a közösségi oldalon.


Vendégek voltak:

dr. Koltai Zoltánné Drommer Izabella transzperszonális pszichológus, parapszichológus

Szalóki Virág, a FLOWers művészetterápiás csoportok vezetője, rendezvényszervező.


A szervezők szerint a két nő akár hétköznapi hős is lehetne, ők mégis szerényen, de annál erősebb szakmai alapokkal, szakmai tapasztalattal segítenek mindazokon, akik hozzájuk fordulnak, rájuk találnak.


https://www.ridikul.hu/otthon/cikk/2018/02/18/ridikul-szalon-pecs-lelkunk-melyen-avagy-azon-is-tul/