+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Samu Zsolt: Önismeret, a Végső Örök Igazság Önmagadról

2018.10.05. péntek 18:00
Samu Zsolt a Megnevezhetetlen egyedül járta végig ezt az utat vezető nélkül 10 év alatt. Ma 66 ember jutott el az Ő egyedülálló vezetési technikája által a Végső Valóságba, Igaz Önmaga megtapasztalásába. Zsolt képességei azt mutatják Ő egy "Karana Guru". A "Karana Guru" igen ritka, és csak az ilyen szintű megvalósultak képesek arra, amire Ő is.

"Az egész élet a keresésről, a valakivé válásról a jövőbe kivetített teljesség eléréséről szól. Vajon ki az aki valakivé szeretne válni, hogy a teljességet elérje, és ha nem éri el, akkor szenved és poklok poklát éli meg. Vajon csak ennyi lenne a jelenlegi életed értelme? Állandóan küzdeni, elérni valamit, hogy a boldogságra rátalálj, de közben mindig csak újra meg újra csak a hiány az amire rátalálsz és csak a szenvedés marad. Elárulom Neked a léted célja, nem a szenvedés és állandó hiányban való létezés, hanem az, hogy megismerd azt, aki valójában vagy. Minden ami most is az életedben zajlik, minden ide vezet Téged, minden erre hívja fel a figyelmedet, hogy végre felismered, hogy Te nem a korlátolt mindennel azonosuló gondolatok és érzések összessége vagy, ahogyan azt most képzeled.. Az aki ezt elhiteti Veled a hamisság fátylába burkol Téged, hogy ellophassa a figyelmedet . Mert Te Lélek a figyelem vagy, aminek az Otthona nem ebben a világban van. Tiszta vagy és Örökkévaló igaz eredetednél fogva. Az Otthon ahová tartozol maga a teljesség a legcsodálatosabb hely ,amit eddig rossz helyen a világban kerestél. Ez a boldogtalanságod oka, ezért keresel szüntelen. Most végre a legjobb helyen vagy, a legnagyobb biztonságban ahol a keresésed véget ér. Az Otthon csodálatos ölelése rajtunk keresztül az Egyen keresztül megjelent ebben a világban. Ebben az Egyben már most is Te is benne vagy, ez Lelked igazi Forrása, csak Te még ezt nem látod, mert egy álomban vagy benne.
Ha szeretnél Felébredni ebből az álomból és szeretnél az Igaz Élő Valóságban létezni, ami maga a teljesség, akkor szeretettel várunk Téged egy találkozásra a Megnevezhetetlen és Tanítványaival."

Samu Zsolt a Megnevezhetetlen egyedül járta végig ezt az utat vezető nélkül 10 év alatt. Ma 66 ember jutott el az Ő egyedülálló vezetési technikája által a Végső Valóságba, Igaz Önmaga megtapasztalásába. Zsolt képességei azt mutatják Ő egy Karana Guru. A Karana Guru igen ritka, és csak az ilyen szintű megvalósultak képesek arra, amire Ő is.

"Karana Guru: aki képes megajándékozni annak a képességével, hogy Eggyé válj az Örök Abszolúttal. Aki képes végrehajtani az ember istenséggé való átalakulását."
(Sri Saileela)

Zsolt a keresőknek a legrövidebb utat mutatja, ami mindenki számára elérhető, aki készen áll elengedni a világot.

Ezen a találkozón valójában Igaz Önmagaddal találkozhatsz Zsolton és a Tanítványokon keresztül, hiszen sok Lélek megy Haza, de csak Egy van Otthon.
A személy és világ elengedéséről, magáról az útról, az Otthonról, majd az Otthon megtapasztalása utáni Élő Életről hallhattok saját megélések alapján Tanítványi beszámolókat .
Tanítványok között van cégvezető, manager, recepciós, varrónő, gyermekes édesanya, nyugdíjas házaspár, masszőr, jobb agyféltekés rajztanfolyam vezető, orvos. Különböző környezetből indultak el, de ahol most vannak ott csak az Egy van. Egy Lélek van.
Mindegy, hogy ki vagy, mindegy, hogy mit tettél, vagy mit csinálsz nincs jelentősége. Dobj el mindent fordulj el attól akinek eddig hitted magad és Gyere Te is Haza az Örök Otthon Téged is vár!

Helyszín és időpont:

2018. október 5. 18.00-21.00

PKK Belvárosi Közösségi Tér (7621 Pécs, Király u. 9.)

A programra előzetes jelentkezés szükséges a www.csendules.hu weboldalon keresztül: www.csendules.hu/kapcsolat/jelentkezes-eloadasra

Elérhetőség: Facebook Megnevezjetetlen és Tanítványai zárt csoport(tanítások folynak ebben a csoportban), vagy www.megnevezhetetlen.hu

Program díja: 2.500 Ft, melyet a jelentkezés után emailen elküldött számlaszámra előzetesen kell elutalni .

Megnevezhetetlen és Tanítványai