+36 30 / 227 8208 | ezotthon@gmail.com

Vajay Kitti: Az Igazság Te vagy, Interaktív könyvbemutató

2017.12.11. hétfő 18:00
Minden keresés alapvetően abból az érzésből fakad, hogy mélyen belül érezzük, megérkezhetünk oda, ahol már nem kívánjuk magunkat bővíteni, sem tárgyakkal, sem élményekkel, sem személyekkel, sem tulajdonságokkal, hiszen azt, akik valójában vagyunk, nem határozhatják meg. És hogy kik vagyunk mi? A keresés mindennemű célja erre rálelni.

Az Igazság Te vagy könyv a valódi természetünkre való ráébredést közvetíti olyan módon, hogy az a nyugati kultúrában nevelkedett, hétköznapi ember számára is kézzel fogható és érthető legyen. Ez minden ember valódi minősége, melyben ott van az a teljesség, béke, megértés, amit annyira keresünk és ami a végső válasz és megoldás minden kérdésünkre és helyzetünkre. Ez a könyv azért létezik, hogy ennek felismerésében vezesse az olvasókat. Rendkívüli egyszerűséggel igyekszik rámutatni saját lényegünkre, saját valódi természetünkre.

E könyv célja az úttörés egy olyan témában, ami Magyarországon még gyerekcipőben jár. Szellemisége egy újfajta látásmódot ad, mellyel az önismeret és az önfelfedezés olyan kapui nyílhatnak meg, melyek eddig zárva voltak. 

Részvétel: 1000 Ft / fő - a helyszínen vásárolt könyvekbe a részvételi díj beleszámít.

Időpont: 2017. december 11. hétfő 18.00
Helyszín: Pécsi Kulturális Központ, Pécs, Dr. Veress Endre utca 6.
Információ: Szalóki Virág 30/227-8208

További információ:
www.vajaykitti.hu